Contractverlenging

2023-09-13 15:37:00
Geplaatst op 13 september 2023

In gesprek met de gemeente Leeuwarden is het vetrouwen naar elkaar uitgesproken om met elkaar de samenwerking door te willen zetten. Vanuit de overeenkomst heeft de gemeente Leeuwarden twee keer een mogelijkheid de overeenkomst te verlengen met twee jaar. Gister hebben de burgemeester en wethouders hierover het besluit genomen om de overeenkomsten te verlengen. Uiteraard zijn we trots en blij dat we verder mogen tot in ieder geval 2026!

De organisaties die in Leeuwarden WMO-hulp geven, mogen van de gemeente langer door, in ieder geval tot eind 2026 - Leeuwarder Courant (lc.nl)

Contact met Windkracht058

Windkracht058 staat graag voor je klaar. Vragen, opmerkingen of feedback? We kijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen