Voor zorgvragers en inwoners

Aanvullende ondersteuning voor inwoners van Gemeente Leeuwarden

Bij Windkracht058 dragen we de verantwoordelijkheid voor het welzijn van meer dan 700 inwoners van de gemeente Leeuwarden. Ons doel is om zorgvragers te voorzien van hoogwaardige zorg en ondersteuning, zodat zij optimaal kunnen genieten van een zelfstandig en betekenisvol leven. We laten graag zien hoe we werken, wat je als zorgvrager kunt verwachten en hoe je ons kunt benaderen voor vragen.

Hoe werkt Windkracht058?

Als je als inwoner van de gemeente Leeuwarden ondersteuning nodig hebt, is het belangrijk om te weten hoe je dit kunt regelen. Als je nog geen hulp ontvangt, is Amaryllis het eerste aanspreekpunt. Zij zijn verantwoordelijk voor de basisondersteuning die je nodig hebt. Mocht er gespecialiseerde zorg nodig zijn, dan komt Windkracht058 in beeld.

Wij bieden aanvullende zorg en ondersteuning die nauw aansluit op jouw behoeften. Als blijkt dat er aanvullende ondersteuning nodig is, zal Amaryllis de aanmelding naar ons doorsturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op voor een eerste gesprek. Hiervoor hoef je zelf geen actie te ondernemen.

Vragen en opmerkingen

Heb je al ondersteuning en zijn er vragen of opmerkingen? Voor de meeste gevallen kun je terecht bij de zorgaanbieder en de cliëntregisseur. Zij zijn er om je verder te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Zij zijn goed op de hoogte van de specifieke situatie en kunnen directe ondersteuning bieden. Bij Windkracht058 hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom is er altijd een cliëntregisseur betrokken bij een zorgtraject. De cliëntregisseur staat klaar om te begeleiden, te ondersteunen en om eventuele vragen te beantwoorden. Hij of zij is het aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de cliëntbehoeften centraal staan in het ondersteuningsproces.

We kunnen ons voorstellen dat er situaties zijn waarbij je direct met Windkracht058 wilt spreken. We willen dat je te allen tijde het vertrouwen hebt om contact met ons op te nemen. Als er iets is waarvoor je onze hulp of expertise nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 058 230 00 50 of info@windkracht058.nl.

Voor wie is Windkracht058 er nog meer?

Contact met Windkracht058

Windkracht058 staat graag voor je klaar. Vragen, opmerkingen of feedback? We kijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen