WMO aanvragen en Windkracht058

Voor ondersteuning vanuit de Wmo is het belangrijk om te weten of het om basisondersteuning gaat, óf dat het om aanvullende ondersteuning gaat waarbij er een specifieke expertise nodig is. Zo zorgen we ervoor dat de meest passende zorgaanbieder wordt ingezet voor de hulpvraag.

 • Nieuwe aanmeldingen: basis- en aanvullende ondersteuning

  Ontvang je nog geen Wmo-ondersteuning en woon je in de gemeente Leeuwarden? Neem dan contact op met Amaryllis via telefoonnummer 058 030 0401 of stuur een e-mail naar info@amaryllisleeuwarden.nl.

  Amaryllis nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek waarin de  behoeften worden besproken. Samen wordt gekeken of basisondersteuning volstaat of dat aanvullende ondersteuning met specifieke expertise nodig is. Als basisondersteuning passend is, biedt Amaryllis deze ondersteuning. Bij aanvullende ondersteuning zorgt Amaryllis ervoor dat wij, Windkracht058, op de hoogte worden gebracht. Wij zullen aandachtig kijken naar de aanmelding en bepalen welke aanvullende ondersteuning het beste past. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen voor een eerste gesprek. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.info@amaryllisleeuwarden.nl

 • Lopende ondersteuning: vragen of opmerkingen

  Ontvang je al ondersteuning en heb je vragen of opmerkingen? Voor de meeste zaken kun je terecht bij de zorgaanbieder en de cliëntregisseur.

  Zij staan voor je klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. De cliëntregisseur is een belangrijke schakel die een cliënt begeleidt en ondersteunt bij het hele proces.

  Daarnaast begrijpen we dat er soms specifieke situaties of vragen naar voren komen waarbij je graag direct met Windkracht058 wilt spreken. Als er iets is waarvoor je onze hulp of expertise nodig hebt, aarzel dan niet om rechtstreeks met ons in gesprek te gaan. Je kunt ons bereiken via 058 230 00 50 of info@windkracht058.nl. Samen zorgen we ervoor dat je ondersteuning krijgt die aansluit bij jouw behoeften en doelen. Jouw welzijn staat voorop en we streven ernaar om jouw ondersteuningservaring zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen.

Contact met Windkracht058

Windkracht058 staat graag voor je klaar. Vragen, opmerkingen of feedback? We kijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen